...eli sitä samaa. Töihin ja takas sieltä pois. Oli kyllä sieltä lähtiessä niin oudot fiilarit että kävi jo mielessä että tulooko elämän loppu vai mikä tämä nyt on. Monesti mietin että ei pitäs lähteä vielä. Pitäs vielä jäädä! Kummaa! Kummallista indeed. Hrrhh...
..harjoitus tehty. Ohjaaja sairaana eli oma harjoitus. Menihän se. Pirunmoinen  kiire vaivasi. Samainen kiire vaivasi sieltä töistä lähtiessä jo! Mistä sekin tuli, ei voi tietää. Ehkä töiden ahdistavuudesta eli KIIREESTÄ töissä! Ahaa, keksinpäs.
Pyöräilemään after jooga. Kunnon lenkki, peffa hellänä- pyöräilystä ;) Uusi kypärä! Aah ja ooh. Tai sain sen kypärän mikä oli alun alkaenkin minulle tarkoitettu. Ihastuttavan helmen harmaa. Söötti kuin mikä. Just mietin ajellessa että näytänpä aika juntilta ajellessani verkkareissani ja kypärieni kanssa...mutta minkäs teet. Parempiakaan huippudesign kledjuja ei oo. Juntti mikä juntti.
Päivän hauskuus: Kahos Jackia!    (kiitos Wicked Child)
Soittolautasilla: Live, POETSIT (of koors), kaikenmaailman renkutukset.
Aurinko paistaa, välillä. Välillä sataa lunta. Mikä kesä tai kevät tämä on?! Tä mitä hä? Where are u summer? Kom nyy.
Vuosi sitten valmistauduttiin valmistujaisiin! Siitä on vuosi! EIIII!! Jo taas yksi vuosi. En halua lisävuosia kuluvan. Tai kulukoot, jos mun ei tarvi kasvaa aikuiseks tai ottaa vastuuta, enemmän ainakaan. Aika pysähdy. Stop nyt. En panikoi asiasta en. Aina vain silloin tällöin jokin muistuttaa ajan kulumisesta. Ingen paniikkia siis. Elämä jatkuu näinkin! I hope.