Voih, hienot tarinat kirjoitin ja ne hävis! Kaik mänt!

No tänään sellainen päivä, ettei tuo jaksa tuottaa mitään päänvaivaa. Kyse oli siis siitä ihmettelystä miten kummallisen fantasticopäivä pitkästä aikaa. Aamulla nukutti. Ja ajattelinpa, että tästähän taas perinteiset väsypäivät tulee...
Jooga meni yllättävän mukavati tänään. Olimma matot vinossa normaaliin päiväjärjestykseen nähden ja siitäkö lie tullut hurjat energiat, kun harkka meni niinkin hyvin kuin se nyt meni. Haastetta riitti ja hikeä, mutta hyvä fiilis jäi.
Joogan jälkeen innoissaan ruikkaroimaan eli rullaluikkaroimaan S:n kanssa. Gaameita mägiä noustiin ja välillä laskettiin niitä alaspäikin. Uskomattoman hyvät fiilarit 14,2 km pitkän lenkin jälkeen. Mitattu on ja kaikki kilometrit siis luisteltu. Huippua. Urkka alkaa tuntua hyvältä! Loistavaa.
Sit kotio ja koneen kimppuun. Kaikessa rauhassa mesetän ja foorumit tsekkailen. Sit vasta muistan kuikata spostit! Ja mikä ilo siitä tulikaan. Opettaja kehuu ja tuloo aika mairee olo. Pebblekseltä tullut kauan kaivattua sähikäispostia ja vielä kommentti sivuille. Uskomatonta! Ja vielä sikkoltakin postia. Kaikki jutut samana päivänä. Eihän noi nyt isoja juttuja ole, mutta kivan urkkaeuforian jälkeen nuo nyt tuntuvat taivaallisilta tapahtumilta.
Eipä siint sitten muut kuin onessaan unille. Vielä vähän koneen kans istumista tosin ennen sitä :)