Se siitä. Että jaksaisin muka enää kirjoitella viikko sitten tapahtuneista asioista. Oltiin siis Oulussa ja oli givoo. Ihana nähdä siskoa ja sen perhettä. Eritoten niitä lapsukaisia, joskin en itse vain olla "normaali" niiden seurassa, kuten esim miekkonen osaa. Daamn. EI osaa heittäytyä lapseks lasten kanssa leikkimään esimerkiksi. Ei ne musta edes tykkääkkään niin paljon kuin miekkosesta. Mutta ihania ovat silti. Kattokaa vaikka! (Syätiin ihanassa paikassa la-iltana - Pannussa. Kandee visiteerata jos Ouluun eksyy).
94753.jpg94754.jpg

Arki koitti reissun jälkeen aika rankkana. Zikaväsymys (näytän zompilta kun peilistä aamulla katsoo). Nukkumiskukkumista ei tule tarpeeksi. Viikonloppuna vain turnaroitiin Trivialissa niin ei joutanut nukkumaan ajoissa ja tässä tulos. Grrr. Kiva on vain valvoa valoisina kesäiltoina ja tehdä kaikkea kivoja juttuja.
Joogattu on (siskon kanskin Oulussa) joka päivä ja polvi sucks ja hauiksetkin vähän vihoitteli, ei enää tosin. Muuten harjoitus etenee ja kohta seisotaan jopa hartiaseisonnassakin. OhOoHo. Työviikko lähenee loppuaan ja se on hyvä se. Tarviin lepoa!
Rattaita on laitettu pyörimään, koukkuja ja verkkoja viritelty. Kerron lisää kunhan varmentuu. En tsinksaa tätä vielä. Kivaa jos muutosta tulee elämään :)
Eipä muuta mieleen juolahtavaa. Polttivat kirkonkin (katon) Porvoossa ja silleen. Kaikkee sitä sattuu. Loordikin veti turuille ja toreille useita ihmisiä. Voi sitä jankutusta asiasta, en jaksa enää.
Soittolista: Poetsit (of course, Provinssissa nähdään ja Oulun Qstockissakin), Live, ja mitä nyt sattuu randomina tulemaan. Nytkin soi Nelly. Sekin vain uppovvaa.
Weather: Sateista. Aamupäivään asti kaunista paistetta jne, sitten iski myrskyn tapaista. Sadetta ja tuulta ja harmautta.
Kalenterista vain kuukaudet kääntyy! Mihin ne päivät hävii? Kuka ne vie kun en minä tajua niiden kulusta ja menosta mitään. Höh. Äitikin otti ja mänt sunnybiitsille. Soitti vain aamulla että illalla mennään. Höh sekin. Häipyy vaan. Lauantaina serkkupoijjaan valmistumisjaiset. Juhlahilevaatetta pitäs varmaan katsella. Enpä taida vielä stressata sillä. Tiedostan asian kumminkin.
Viikon saavutus: Verkkojen viritys ja koukutus ja lääkäriajan tilaaminen! Saavutus. Se on huomenna, ooh. Sitä odotellessa...