No sepä se. Uus laptop lähtee sitten huoltoon. Ei löytynyt sen sisuksista levyasemaa. Tai on se siel, van kone ei sitä tunnista. Blaah. Jutskailin teknistuenheebon kans puhelimessa parit kymmenet minsat ja vika ei selvinnyt. Huoltoon mänöö. Van hakevat kotiovelta :)

Joogassa piiiitkästä aikaa. Hyvät tuntemukset. Ihanat fiilarit. Joogatessa vain huomasi että lihastonus hävii kun ei mitään vaivaudu tekeen (niinkuin sitä ei muka olis vaa'alla huomannut kans). Jag är syömähäiriöinen. Mihinkä sitä ikinä tavoistaan pääsee?! Vaik kuin haluu. Vähän harhautui juttu joogasta joo. No mutta olivat keksineet joogikaverille kutsumanimen vähän saman asian tiimoilta, Maija Mehiläinen. Tai itse sen ol keksinyt. Ihana ihminen. Siitä otsikko siis.

Eipä muuta. Miekkonen kalastaa Kuusamossa. Jartsa ol saanut iiiiiiison taimenen viime yönä. Yli neljä kiloo ja yli seitkytsenttiä tai jotain. Kaipa se on iiiiso taimen se. Ja M:n tekemällä uistimella. Eli se tehtailu siis jatkuu tulevaisuudessakin.

Ei juttu irtoo. Lamaantuu tuolla kuumassa toimistossa. +30 astetta on tuu mats. Lamaantuu muutenkin. Mä en tykkäis istua koko päivää yksin nurkassani puhumatta kenellekään ja sosialisoimatta kenenkään kans koko ajan. Plääh...mä tosiaankaan tiedä mitä mä haluun. Liihotella vastuista vapaina. Se kait se olis hauskaa sitten kans. Justpa ja joo. En tiä. Ehkä se tässä selvii kunhan...no selvii. En tiedä milloin. Ehkei ikinä. Jospa joskus.

Hyvää on ainakin ruoka. Kallaveessä syömässä daily bases ja on maittavaa. Siitäkin se vaaka varmaan tykkää. Tulookohan musta taas...no höh, Maija Mehiläinen. Voi tullakin.
Kirjoitti happyhappyjoyjoytiina