Ninpä. End of work. Kivampi lounas entisten duunikavereiden kans ex tempore. Tosi hyvä. Alkoi sitä joulumieltä tulemaan. Ja glögittelyt töipaikalla kans auttoi tai oikeammin se kun kovimmat pakertajatkin pakeni jo jouluvapailleen. Eli sieltä se tuloo. Joolu.

Fiilarit on sekaset ja odottavat. Rauhaa ei tule varmaan jouluna kun ei paikoillaan saa olla. Syömisongelma on kans. Mitä syä että ois edes siedettävä olo mahassa ja ei koko ajan kaasututtais. Koska se on kamalaa vieraissa. Ja miten selviäis muutenkin taas tästä rupeamasta tappelematta ja tunteiden kiristymättä. Halluisin niin unhoittaa kaiken ja vaipua syvään tietämättömyystilaan. Ehkä olen sinne menossakin koska jo tuntuu että muisti ei oikein toimi enää. No on se ennenkin pätkinyt, nyt se vain pettää koko ajan. Too much stuff going on. Too much to do at work ja uus ohjelma käytössä viäl. Mutta se kasvattanee.

Pakkaamaan kassoset pullolleen kamaa ja kantaan niitä jo alas valmiiks ja lahjat kans pukin säkkeihin ja aatonaattoaamu koittaa...Tekis mieli lenksata kyllä ennen lähtöä vielä. Ja pestä tämä kikkarakäkkäräpää :) Kattoo tulos täällä kotona turvassa että miltä se ekan pesun jälkeen näyttäiskään. Tai sit ei. Jos nukkuis pitkään ja hyppäis kärryyn joka veis sen sata kilsaa pohjoiseen ja menis muiden armoille sitten seuraaviks päiviks.

Toimeen!