Huoh. Yritin kikkailla hienoja juttuja sivuille, muita lähinnä matkien...vaan minä mitään osaa. Mikään ei toiminut ja kaik näytti hienolta MUILLA mutta ei mulla vaan. Todella kannustavaa. Tiä mitään näistä. Halluis hiplata ja rämplätä hianoks vaan en osoo. Hymph, olkoon sitten keskenään.

Pakkasta piruvie. Markkinat. Siks on pakkasta. Syömätauolla kävin vaihdattamassa kelloon vähän paritstoa ja samalla shoppasin sitten korrrvakorrruja :) Diamondseja. Onpa varmaan, vaan on kumminkin. Näköistä. Aidosta ei tiä kukaan. Kummat on nämä korvat kun aina tulehtuvat, oli sitten aitoa metallia tai ei. Au. Koskee.

Töissä autotsädeilyä. Piiitkäst aikaa. Rakennepiirtäminen taas tuo samat fiilarit ettei osaa mitään. Miten tyhmäks voi tuntea ihminen ittensä. Mennä kuunteleen vinkkiä ja ohjeistusta rautaselta ammattilaiselta joka nätisti selitttää ja silti oot että hä! Mitä! Pitäskö tää muka tietää ja miks pitäs. Opettiko ne tän koulussa ja miks lähdinkään sinne kouluun ja kun luulin sitä käyneeni kunnolla, miks en tajuu. Se hulluna motivoi se. Tyhmätyhmätyhmä. Ikinä mihkään muutu sekään. Ei osoo nin ei osoo. Archicadillä piirtäminen on niin paljon hauskempaa ja motivoivempaa kun mukamas on fiilarit osaamislumosta. Mukamas. Ei sitä osaa sitäkään, muttei koko ajan tule se tunne että oonpa pönttö. Graah.

Inhoan tätä läppärin hiiritouchpad-yhdistelmää. Näppäys vääräs kohdassa ja kaik saattaa hävitä. Sivu saattaa vaihtua tai jotain muuta mystistä. Yks hipaisu! Kamoon. Miks voit olla noin saamarin herkkä. Kamala kökkö.

Pakkasta. Pyöräilyä pakkasessa. Imurointia hurhur. Tirkstirks kun on pölyä. Kaapin siivousprojekti odottaa ja laatikoiden kans. On jo aloitettu. Yks loota/pvä. Näin se etenee, ei muuten. Kaik laatikot kerralla olis ihan liian palio.

Touhuun siis. Entisillä ulkoasuilla mennään siis.