Se rokkasi tosiaan se. Perjantaina after work ajelin Seinäjoelle niiiiiiiiin rauhallisia teitä että. Nou ruuhkia nou. Hanna kyitiin Seinäjoen rautatieasemalta ja eikun majoittumaan Marttilan koululle ihan keskustaan. Sinne tehtiin pesät luokkaan 218, jeejee...kuten pikkutyttöinä :) Hengausta ja kauhistelua, muchos ihmisiä ja humalassa olevia niitä. Myös paljon lapsia! Uuh, järkytys...eka festari ja järkytys ol suur.
No lauantaia koitti ja keikka lähenee. Maittavat halvat aamiaset masuissa takakontille kittamaan Tapsaa :) Siinä samalla vähän rusketusraitaa saatiin ja Biolan-bussikin bongattiin. Uskomaton yhteensattuma ;) ja jopa tul kiirus lähteä festaroimaan. No vähän se kesti, kun meinas tulla oikeesti KIIRE, että ehdittiin keikalle alkuunkaan kun muitakin ihmisiä ol jonottamassa . No sit eikun nauttimaan, keikasta ja näkymistä.

Mahti festarit. Muchos (25 000) muuta ihmisiä, HIM, TikTak, Apulanta, Egotrippi, CMX ja ties mitä muuta. Bongailtiin vaikka mitä tyyppejä yleisöstä :) Ihana sää ja mitä parhainta seuraa! Upea festarikokemus siis. Koulumajoitus oli varsin toimiva, hintansa väärti. Aamiainen mattoi ja maksoi uskomattoman vähän. Kotimatkalle sunnuntaina. Matka samanlaisissa tunnelmissa, eli lähes tulkoon yksinajellen. Mankassa soi tietty Poets ja taisi olla HIM:kin.

Semmosta. Ottihan tuo aikaa ennenkuin sai kirjoitettua. Jälkiväsy iski ja ei meinaa selvitä siitä ollenkaan. Polvi "kakkana", jooga on surkeaa kun se vaivaa. Fyshoitoja saatu, olkapään seutu paranemassa. Lekare on torstaina, jolloin selviää veristä selvitetyt taudit, jos niitä siis on.
Tässäpä tätä. Jatkan vielä kuvien parissa...