Ei oo jaksanut päivitellä. Ihän loppu on ollut illalla kun on tullut mentyä töihin jo kuuteen (kiireen takia) ja siellä kamala häsläys ja se kiire...ei siis tajunnut koko päivän sujumisesta lähes mitään. Kotona alkaa siten vasta kunnolla aivot raksutella. Ja sit on niin väsy että ei jaksa kirjoittaa, tai edes ajatella ääneen. Ajatuksia on, mutta ne ihan irrallisia. Hetki ajatusta sieltä, hetki täältä. Muistuu joku juttu mieleen, vaikka mikä pitäis tehdä, mutta sit joku muu juttu tulee ja se alkuperäinen juttu on jo unohtunut. Ja yleensä se on ollut sellainen joka olis pitänyt muistaa. Van eipä muistanut.

Kamalaa. Katon tuota Idolsia. Ei hirveys. Miten noi ihmiset menee tuonne nolaamaan ittensä! Eikö niille joku voi sanoa että pysy kotona. Elä hyvä miäs/nainen mene sinne televiissiioon asti näyttäytymään. Voi että. Paha mielikin on jopa toisten puolesta. Hrrrhhh.

Viikon joogasaldo=1 kerta! Kamalaa Tiistaina tais olla se flunssa (tai mikä lie kuumeoire ollutkaan) ja keskiviikkona ei oo ja tänään luistelin muka kiireiden varjolla. Olisin kai sinne kerennyt, mutten vain jostain syystä saanut aikaseks. Nyt on tunne että se vähän ahdistaa...tai jokin siinä ahdistaa. Ei se itse jooga, vaan varmaan sen aiheuttamat "muutokset" ja sen sellaset käsittämättömät jutut. No, en vatvo sitä sen enempää. Menen sit kun siltä tuntuu. Lenkille onneks selvittiin ja hurjan voimissaan tuntui olemaan, kun pystyi pitkän lenkin tykittämään aika kovallakin sykkeellä ja vauhdilla. Pimeetä ja suht liukastakinhan tuo oli, varovarovasti piti liukastella paikka paikoin.

Töiden kiire jatkuu tasaisena varmaan tuonne helmikuun loppuun. Tän päivän deadline meni umpeen, mutta sain kuvat toimitettua. Olen yksin projektissa "piirtäjänä" kun muut ei käytä tuota ohjelmaa ja se on toisaalta kamalan mieltä ylentävää (osata kerrankin tuolla alalla jotain mitä muut ei osaa) mutta myös aika ahdistavaakin. Ei parane sairastua eikä voi vapaata paljon pidellä. Ei sillä että mitään lomaa just nyt tarviiskaan, mutta ideana. Ja kyllähän tuo vastuukin on vähän karmaiseva juttu. Siis niiden kuvien oikeellisuudesta ja sitä rataa. Kerrankin kukaan ei vahtaa koko ajan tekemisiä ja muutata piirroksia. Hyvät ja huonot puolensa siinäkin. Eli uralla kehitytään ;)

Idolsissa on Ville Valo -fani laulemassa. Siitä tulikin mieleeni että olen diggaillut HIM:n kuuntelemista kovasti keikan jälkeen. Siitä tulee niin hyvät fiilarit. Ja Hanna aina muistuu mieleen :) Siks. On se tuo Nikula myös aika funny guy. Kiva sitäkin on kattoa.

Poetsin poijjaat ne on taas aloittamassa keikkailua ja kovasti keikalle mieli tekee. I mean KOVASTI! Tavastialle olis kiva mennä ja Vuokattiin kans. Ja ties minne muualle. Ja nythän ne soi tuolla Idolissa :D Ai ihana. Jokin jamppa lauleli. Ja oli kuulema päivän paras. Wow. IHANA. Jos ottaiskin tästä tavoitteen tälle vuodelle että kävis sen sadalla keikalla. Mun on ikuva niitä. Sitä fiilistä. Ihqua.

House alkaa. Kohta. Se mies joka käveli Eifelin tornin alla meitä vastaan. Se samainen miekkonen. Ja samalla alkaa myös pistaasiopähkinäsessio. Nam.

PS: Niin ja ne mielessä pyörivät asiat. Asunnot, matkailut, Poets, työ (ja se se vasta on pyörinytkin...tai se ohjelmisto) ja perhe ja ystävät ja ihan kaikki asiat. Kuljen ihmesumussa. Välillä kuumetta, välillä saamarin huono olo ja mahaan koskee ja ties mitä. Pää sekasi ja kroppa sekasi. Että näin silleensä.