Niin, olen "vankina" töissä. Kello jo yli yhdeksän illalla ja siis näitä ekstrahommeleita tekemässä vaan ku ulkona o niin kylymä ettei sinne kehtaa nokkaansa laittaa joten odotan että kyyti saapuis. Vaan pitää odottaa että Pako loppuu. Ekku kerran siis odotan että loppus jo, siis Pako.

Kamalia kelejä luvannut tuleviksi päiviksi. Ei saamari. Neljää kymmentä astetta pakkasta yöksi! Hulllua. Aivan järjetöntä. Tämäkö on hintana että talvi tulee myöhässä! Mää vaan totean. En diggaa tästä järjestelystä en.

 380617.jpg
Että tälläst! Passaa olla Suomessa!

Piirtelyt sujui jo aika hyvin vaan tökkäs sitten perinteisesti johonkin. Ainahan se. Siis tökestää johonkin viime metreillä. Tulostaminen tällä kertaa. Sviddu mää osaa näitä ohjelmia käyttää. Luulen vain. Onko tää nyt joku LT:n ja täyden Cadin eroavuus mutta kyllä ottaa päähän. Pitäs jo olla vaan eipä ne oo. Valmiit. Mutta ei onneks oo kovin syvässä.

Viime viikolla piti niemä muistaakseni tilittää ihmisten pienimielisyydestä. En tiä onko se jokin luonteen piirre mutta nimitän nyt sitä siksi. Henkilö jää sairaslomalle ja alkaa just silmien pyörittely ja supittelu ja päivittely ja taivastelu. Ja miten mää nyt nää hommat ehdin tehdä ku se ei oo (se oli just kysellyt lisähommia kun hommat loppui ja ei silloin voinut silmien pyörittelijä jakaa töitään) niitä tekemässä. Supitisupiti ja valitivaliti. Salakavalasti tullaan kyselemään multa ja esittämään huolestunutta ja sitten taas lärpätettään ja supistaan. Sviddu. Niin ja pomo sanoo ettei passais sairastua. Ja pyörittelee päätään. Just. Tämä työpaikka näyttäis olevan oikea pakkotyölaitos. Saamari. Vielä sain tekstit pysyyn mahassa ja varmaan sen niin teen jatkossakin, tuntuu tämä olevan sellainen paikka jossa on vain ihan omaks hyväkseen elellä mahdollisimman hiljaa ja yrittää olla antamatta mitään puheen aihetta. Puhelimessahan täällä ei voi puhua - koko office raikaa jos sen tekee. Raadiotakaan ei voi samasta syystä kuunnella. Akat saatana! (sori, mutta tuo nostatti verenpainetta ja pahasti, nyt jo laantunut hieman). Niin siis selvennyksen vuoksi, nämähän olivat tätä Eeva-suvun edustajia nämä. . . hyssyttelijät ja huutajat ja meuhaajat ja valittajat ja kaikentietävät ja tekopyhät ja "parhaat kaverit" ja hyvät veljet (ei kun siskot). No eniveis. Tuli varmaan ymmärretyks. Sai varmaan sen kuvan etten tuu heidän kans toimeen tai siis naisväen mutta voihan se kyllä olla sitäkin. Että se vika onkin mun korvien välissä. Mut ei moisia ongelmia ollut toisaalla jossa miehisyys haisi ja oli ukkoja oli. Ei niin mitään Olvi-syndroomaa. Se jos mikä on ahdistavaa. Samoin kuin se että kun on tällainen suulas ja puhelias hössöttäjä, niin ettei vastata. Keskitytään siihe saamarin viivan piirtämiseen niin että normaalit sosiaaliset taidot häviävät.

Valitustoimistosta päivää vaan! Ha.

Siinä postausta. Ku e oo postannut aikoihin kunnolla. Sitä saa mitä tilaa. Heh, kerrankin tuollekin käyttöä.
Vaiks on pakkasta - kevät tuloo. Ihana aurinko ihanasti paistaa ja herättää mut eloon. Päähän se sattuu pimeyden jälkeen mutta sen kestää jos se vain paistais. Ja lämmittäis ja tekis kesän. Sitä mää toivon. Festareita ja paljon Poetseja. Menoa ja tuloa. Rahan ja ihmisten.

Ongelmien pariin takas tästä. Dippadaipa.