Hiton pitkät juhlat. No ne viinijuhlat. Ei ku kestävät ja kestävät. No me sinne mentihin. Mindela ja Krisse ja mää. Minskin luo vähän ottaa skumppaa ensin ja sit herraskaisesti taksilla keskustaan ja ei ko juhliin. Nähtiin Osmos Cosmoksen villit hetkutukset ja sit kylmässä illassa hytistiin ja drinksuteltiin viintä. Ai muuten, taittiin juua omaa viintä :) Tai Krissenhän se taisi olla. No sitä oli niin pirusti että hohhoijaa. Jalat solmussa vähän päästä. Syötiinkin jotain papumössöä ko Minskin lippuun kuulu jotain kestitystäkin. Oli makeeta (näky ruokalista muuten rinnuksilla aamulla). Se ruoka siis.
No sit taas keskustaan jatkammaan juhlia. Viestejä ja soitteluita keskellä yötä. Hehheh. Ja hikka! Kamala hikka. Sawoon jälleen kerran (Minskiä jo ahistaa ko aina siellä - mut ko mää tykkään siellä olla niin mä sit aina pakotan sinne meneen). Hullun jammailut koko illan. Eipä juur muuta siellä kerennyt tehdäkään. Jammatijammatijammati. Tietää rokkailleensa kun polvi on sen verran sore että. Eli on testattu rasittaakin sitä. Ei se vielä tokene. Emmä tiä.
Summasummarum. Hauska ilta. Rahan edestä mukavuutta. Kaljakaverin ansiosta päässyt vinettojuhlille ihan ilmatteeks koko viikon (siis ne päivät mitä nyt siellä olen käynyt). Ja ruokaa on tullut ja juomaakin. Milloin kenenkin tarjoamana. Paluu arkeen siis odottaa  (ko töihinkin pitäs palata). Patongin kanssa yöllä könysin kotio pötköttelemään. Jam. Hyvee patoknia.

Parasta päivässä! Mää vaan sain sähköpostia :D Tiä mitä se tarkoittaa ja so what, mutta se pisti suuta messingille ja jaksoi sviduduksesta nousta viettään hauskaa iltaa.

Se on se 070707 -päivä tänään. Paljon married peopleja. (ja hah, kävijälaskurissa oli 777 kävijää! Just tänään :) Mysterious!)

Pitääpä alkaa fiilaan naamaa ja asua, ulos syömään.