799199.jpg

Miten mukava siihen arkeen onkaan siirtyä kun tietää ikkunasta ulos katsoessaan ettei harmita yhtään! Tuollaiset kelit. Kuka se ny lomalla halluis moisissa olosuhteissa ollakaan. Ei kenkään.

Mitäs olis tapahtunut since then. Kotosalla hengasin viikon. Latasin akkuja :) Minskin möksällähän me niemä keikisteltiin torjantaina. UITIIN ja saunottiin ja naurettiin. Se kivaa se. Kiitos siitä möksän haltijattarille. Pimeän metsän läpi hiippailtiin ja vieläkin pimeässä ajeltiin pyörillä. Hih, valot olis aika jo kaivella pyörään näköjään. Perjantaina Iippolaan taas. Kultturellia sivistymistä kesäteatterissa. Nojaa. Sellastahan se. Pirunmoista kiroilua, huutamista ja juomista. Mitä se nyt suomalainen viihde on. Kylmäkin tuli ko eihän sitä kauniiseen kesäiltaan osaa varautua. Ko se Suomen kesä on sellasta ja tällasta. No siis siellä käyty. Sit baariloisiin. Hohhoijaa. Ken oli lähtenyt, ken ei. Ei palio ketään. Sellasta. Joitain oli, kuten me. Ja Jore Marjoranta BePoppelissa. Ja jotain vosujaki :D Hih. Eipä sit muuta. Kaljakaverin luona hengasin viikonlopun ja tänään kotio. Letkeää oloa partsilla siten että olkapäät taisi vielä pikkasen palaa! Amazing. Partsilta siirtyminen rantsuun Sanchon kans ja tuli se Mindelakin eventually. Maaliman parannuksien jälkeen Kummisedän terdelle nautiskelemaan lasit fiintä viintä (ja bongailemaan tuttuja vongattuja naamoja) ja fine foodia kans. Nam! Olpa hyvee. Kertkaikkiaan. Ihana mini-iltaloma! Ko se katos se oikee loppu ny. Ko tuo helleaalto tuli tänne niin silloin työn raskaan raatajat palaa takas duuneihinsa. Sellasta se.

Huomenna alkaa sit golf-kurssi. Pelonsekaisella jännityksellä sitä odottelemaan. Ja myös lievää pelkoa siitä huomisesta työpäivästä! No. En aio nähdä painajaisia. Se ressi tuloo ko aukasee sen saamarin narisevan oven taas huomenna. Se siitä sitten. Helvete on valloillaan sitte. Plaah.