818491.jpg

Joo. Nysse on näpeissä-se license to play golf. Ja jäseneksikin on liitytty eli pelaan tosiaan pääsee jos vaan jotenkin sinne kentälle sattuis pääsemään. Autohan tässä pitää alkaa hommaamaan että pääsee täältä sitistä pois. Tai pääseehään täältä mutta ken perkele kantaa bägit ja kaikki muutkin varusteet junalla tahi bussilla Iisalmeen tai jonnekin Tahkolle tai Tarinaan. Nytkin se bägini mun matkaa jossain äitin auton perässä, ties missä ja milloin sen saan taas takas kotiin. Toivottavasti huomenna. Tai mikäpäs kiire sillä tänne olis ko ei sille oo oikein pesääkään täällä mestassa, jota kodikseni kutsun. Isompi käNppä, auto ja digiboksi olis kivat. Ja teoriassakaan ei taida olla mahdollisuuksia mihinkään noista. Mutta ainahan sitä eletään kädestä suuhun, miksipä ei siis nytkään. Se on tätä tämä elämä. Nyt varsinkin. Ja mihinkä se tästä muuttuiskaan. Menot vaan kasvaa mutta tulot ei. Ei sit mitenkään. Pitäs vaihtaa mestaa ja ne alkaa olla vähissä tässä kaupungissa ne vaihdettavat mestat. Mutta ensi keväänähän kytkintä voi nostaa suuntaan tahi toiseen. Nothing keeps me here. Kouluki o jo ohi siihen mennessä. Elikkä asuntoahan ei siis fiksusti ajateltuna kannata vaihtaa, dikidikipoksin prkl joutuu hommaan joka tapauksessa tai sit jättään töllön kiinni foreveriks ja auton nyt taidan vaan hommata eniveis. Ni kato prkl ko mää haluun että tuolla kasipaikalla pihassa seisoo sellanen upee Chrysler 300C. No ei seiso ei. Halluisin vaan sen :D

No eipä tässä muuta. Nyt hulluna golfpräktiseä että oppis ko ei oikein sitä vielä ossoo. Ja että se olis sit kauheen kivaa. Ko nyt se on sellainen tuntematon möykky joka odottaa että sen aukasee ja alkaa perehtyyn. Palio opeteltavaa. Mutta sehän vaan passaa. Aina jotain oppimista pitääki olla.

Ukki on vieläkin hospitaalissa. Puhuu paremmin ja sitä rataa vaan se tulevaisuus kai se onkin se pelottavampi juttu. Mitäs nyt? Mihins mummo jne. Hirvitystä.

Niitä miettiessä...

PS: Heräsin tänä aamuna aikasin painajaiseen jossa jokin ihmehiippari oli lyämässä mua puukolla ja aiko tehdä jotain seksuaalistakin väkivaltaa. Heräs muuten aika helposti sellaseen tunteeseen! Huh.