Ni mitä se sekin on. Sen kyl tuntee ku se iskee. Se vie mennessään ja sen edessä on turha rimpuilla. En siis tarkoita välttämättä sitä että kun tapaat kadulla jonkun jonka takia ihan pitää pääkin kääntää ja hymyillä ja ajatella että Wau, olipa se komistus/ihmeellinen/kiinnostava ja kaikkee muuta sellasta. Vaan sitä että ko sul o joku, jota voi pussata ja tykätä, ja sit sä tunnet tuota. Tai ei ees "ole" sitä, siis et omista ketään, vaan se nyt se tyyppi sattuu oleen siinä. Ni onks se sitä että on vaan tarve vai voiks se olla että se tulee henkisistäki tarpeista se fyysinen tarve. Tai himo tai whateva se onkaan.

Ei sillä, kyllä se auttaa jos se tyyppi tai jokumikäihme onkaan, ni että se on easy on the eye. Se todella auttaa. Mutta mielenkiintoista on se että miten kaikki nuo ihmeellisyydet vaikuttaa. Tai siis mikä ne pistää liikkeelle. Onks se aivoissa tapahtuva kemikaalinen reaktio niinku känni. Vai onks se jostain tuoksusta syttyvä tapahtumaketju vai vaan jonku ihimisen näkemisestä johtuva tila.

Täs onki enemmän ku vähän miettimistä. Tai ei kai täs oo. Kunhan vaan tuli mieleen erinäisistä tapahtumaketjuista. Ku on se niinki että ko ei kaikki ihmiset saa tuota tapahtumaketjua aikaseks. Ei toki. Toiset sykähdyttää ja toiset vähän ja toiset sit osoittautuu joksikin aivan muuksi kuin ensireaktio antoi ymmärtää.

Katon tuos just BBta ja siinä uus tyyppi astu sisään ja lähes ensi kyssäri oli siltä että ketä panisit. Niinpä. Ku kato täs iässä ei enää jaksa pihdata. Siis että on niitä tarpeita. Ja nekin tarpeet siis hyvin todennäkösesti ohjailee näitä tapaamisia ja tekemisiä ja valintoja jne. Mutta jossain raja sillekin kulkee. Siis että tyhmäks tässä ei heretä. Siis että alkas käyttäytyä ko miehet. EI sentään ei. Siis että halut ohjailis. Ei. Kyl sitä niin tunne ihminen on ettei oo pelekoo. Sydän se rötkähtää tietty ekkuna ja sit kaipa se siellä taustalla on joka sit loppujen lopuks sanoo mihin suuntaan mennään.

Emmä todella tiä. Taa piti vaan purkaa ko se ihmetytti just nyt mieltä. Niin että semmosta tänään.

Lämmintäkin oli tänään. Ulkona ja sisällä :)