Noni. Kylhän täs on taas aikaa vieriny ja tapahtumia sattunu. Nii-in, en mä nyt vaan hengaa täällä missään toimettomuustilassa tms. Pari viikkoo on tullut kiidettyä siten että alko tuntuu jo että huh, pää levii jos en kohta saa tehdä omii juttui ja pysähtyy tai jotain. En tiä ees. Kamala sekotus päässä.

Millonkahan lienee ollu ees se edellinen kirjotus ja mitä on sen jälkeen tapahtunut. Hmmm...No siskotyttö se oli ainakin täällä ison siskon luona kyläilemässä. Lucky me. Such good company ja such a good sisko :D Meillä oli tosi kivoo. Vähän ryypiskeltiin tai siis, sivistyneesti nautiskeltiin viiniä ja pidettiin hauskaa. Jutskailtiin ja tehtiin maalimasta parempi paikka. Käytiin kummitytön syntsillä Iisalmessa ja tultiin taas tänne takas juhlimaan eiku sitä sivistynyttä viintä juomaan :) Ja sit meillä vasta olikin hauskaa. Voisin sanoo että jotakuinkin once in a lifetime experience. Kaikkee kummallista sattu ja tapahtu. Härregyyd. Se johtu siskoenergioista varmaan.

No ihimisiä tavattu ja hengattu ja kaikkee. Emmä nyt viel tiä mistään mitään ni emmä ala niitä tänne tilittään.

Kaik siis oukei, vähän leijutaan, vähän on pää sekas, vähän on kiire ja vähän kaikkee. Ni ja huomenna  tai siis lauantaina yällä  Turkuun  IO-päiville rymyään opiskelijoiden kans ko ei sillo ite omina aikoinaan tullu sitä tehtyy. Pitää kaivaa haalarit esiin ja iloista seikkailumieltä että kestää moisen reissun. No, itsepä sinne halusin :) Että leikki on kestettävä.

Telvisiosta tuloo golffia, mä katon ny sitä. Me likes. Golf.