Kauhulla piti tulla tsekkaan, et millonkas on päivityksiä tullu viimeks. Onneks siitä ny ei NIIN pitkä aika ollu ku luulin.
Näköjään on vuosia täytetty tuossa välissä. Vanhennettu taas. Sille ku ei voi mtn. Se kehitys menöö etiäpäin ihan itekseen.
Töissäkin jo oltu after lakko ja käyty jos jonkinlaista ääliömäistä keskustelua aiheesta. Go figure mistä nää ihmisten päät on valettu.
Sairastettu. Selkää, päätä ja taas selkää. Kiirettäkin olis ku se lakko "pilas kaiken" niin sanotusti (sanoo eräät viisaat). Bonusrahat sijoitettu hyviin tarpeisiin, velat veks (siis ne osamaksusellaset).
O rakastettu ja vihattu ja oltu ilosii ja surullisii. Oltu hurjana humalassa ja krapulassa. Sen sellasta. Apulantaa katottu jossain välissä kans HeNkassa. Pidetty firman pikkujoulua ja katottu HeavyXmassia siellä. Käyty koulua ja hengattu käymättäkin. En oo kyl sentään pinnannut, paitsi nyt vähän ton pikkujoulun takia :)

Elämää, ah niin ihanaa. Yhteensovittelua ja säätämistä. Miettimistä ja pohtimista. Onnellisena olemista ja huolissaan olemista. Kaikkea sopivasti sotkettuna niin ah mikä soppa syntyykään. Ei tää vaan oo helppoo tää elämä. Kaikkinensa. Ja aina kun luulet että nyt se on sitä, helppoa ja kivaa ja mukavaa, ni tulee jokin insidentti joka pudottaa sut on the face of the earth muistuttaan ettei tää nyt vielä mikään heaven ole.

Mutta, kerrankin, ennen puolta yötä nuqquun. Yritän ainakin. Mut ku Marko laulas niin saamarin ihanasti Shallowta ettei raaski mennä. Ja Kultainen Kompassi on leffoissa tomorroW! Me mennään kyl vasta torstaina mut eniveis.