Mä en muuten diggaa ihmisistä, jotka valittaa koko ajan. Se tarttuu ja se kuulostaa ärsyttävältä. Se pilaa sen hetkisen mielentilan ja pian huomaat itsekin olevasi siinä valitusmoodissa. Koska minä jos kuka sen tiedän ja sitä teen. Valitan ja valitan ja valitan. Ja sit kun en sitä tee, en jotenkin sitä jaksais kuunnella muiltakaan. Se näyttää hyvin sen miten pessimististä ja negatiivista elämä on, jos vain valittaa. No kuka mistäkin valittaa ja syystä jos toisestakin, mikäs minä taas kerran olen ketään valittamisistaan tuomitsemaan. Ehkä pitää siis kehittää vain itseään ja opetella kuuntelemaan valitusta ilman että se vaikuttaa omaan mielentilaan.
Niinpä niin. Mene ja kasva. Opi ja tule paremmaksi ihmiseksi. Ole hyvä ihminen ja kaikkea muita ihania itämaisia viisaukseja. NiinNiin.

Niin ja vielä huomion arvoinen juttu (itselle lähinnä), että jos ihminen ei nuku tarpeeksi, se ajattelee asioista mustasti, se ei näe eteensä, se on väsynyt (daa-a!) ja se ei vaan oo tässä geimissä ihan täysillä mukana. Muistais vaan aina kun alkaa ajatusmaailma mennä aalliikkoon. Siis jos on väsy. Esim.  Tai jotain.