Ison jutun jo tähän äsken kirjoitin ja sohasin väärin tuota selaimen välilehteä ja se kaikki sitten päätti kadota! juurinäin.
Kertoo eilisestä ihanasta ekasta lomapäivän tunnelmasta. Oli sellanen elin otsassa olotila että. Kyllä. Se eskaloitu sellaseks että meinasin räjähtää. Käsittämätöntä raivoa. Olen ollut pahalla tuulella jo monta päivää ja ei tämä tunnu menevän pois. En tiedä mistä on kyse ja mikä ahistaa, mutta paska fiilis on jo päivän alkaessa.

Nin sis lomahan se. Pitäs olla happyhappyjoyjoy vaan jostain syystä ei ole sellanen olotila. Töistälähtö oli merkillinen kokemus sekin, tuli niin petturifiilis että. Yhden ihmisen yksi lause taas sai tän aikaan. Ehkä se paska fiilis johtuukin just siitä. Miks ihmise päästää suustaan tuollasia, miksi ne ei sano mitä ne ajattelee oikeesti vaan kiertoilmaisuin koettavat puukottaa/satuttaa. Ja mä oon sitä mieltä että jos jokin asia sieltä suusta tulee, sitä tarkoitetaan. Ei eestä lässytykset "että en mää sitä tarkoittanut" vaan jotain se tarkoittaa kun se kert pitää sanoo ääneenkin asti. Mielestäni olen sen neljän viikon kesäloman ansainnut ihan kuin kaik muutkin. Ehkä en tuossa työpaikassa vielä mutta edellisessä jossa en sitä ehtinyt pitämään. Edelliset kaksi viikkoa meni johonkin, josta ei ollut mitään hyötyä minulle. Pakonomaista kotonaolemista.

Onneks viikonloppuna kävi sellaset energiapakkaukset kylässä jotka pisti taas miettimään elämäänsä. Ihanat lapsoset. Oli ääntä ja oli vilinää. Että niillä riittää sitä virtaa siihen asti kunnes iskee väsy tai sairaus tai nälkä. Sit se loppuu ja tilalle tulee vininä josta aikuisen pitäs tajuta että jokin on vialla. Ihanaa vanhemmuutta :) Emmä vaan vielä ala sellaseks en.

No jotain mullistavampaakin kerrottavaa lienee ollut. Se vaan aina kaikkoaa mielestä jos ei het tänne tuu kertoileen. Mindela mänt matkaansa ja sitä ei näe viikkoihin, vaan eipä tuota ole nähnyt sen täällä ollessakaan. Toivottavasti pysyy safe ja toivottavasti on hauskaa. Tietenkin on, miks ei olis. Olipa typerä laini.

No nyt möksälle (kohta) kunhan Rakskin jaksaa herätä ja jaksetaan lähteä. Piti jo eilen mennä vaan mun vitutus esti valmistelut ja asioiden etenemisen kun en jaksanut ja kaikenlisäks sato vettä niin pirusti. Niin taitaa sataa nytkin ja koko viikonkin tietenkin, mutta tänään mennään. Pois tästä oravanpyörästä kiitos. Näkemiin.