Syyspimeetä. Mutta onneksi lämmintä. Kuu kauniisti paisteli taivahalta pimeyksissänsä. Ai, eihän tää ollutkaan mikään satujen kerrontaosasto.
Pak to vörk. Lomat pidetty. Pitkäksi aikaa. Miinustunteja sen verran että hirvittää. Tekemistä töissä ei kumminkaan ole juurikaan joten yhtälö on vähän kumma. Manipulaattori fiksasi eilen selkää ja sen jälkeen alkoi koskemaan illalla lonkkaan niin paljon että häthätään pääsi kävelemään. Nyt parempi mutta tuntemuksia on vielä. Outoa enkä tiedä onko noilla mitään tekemistä toistensa kanssa vai tuliko jalka jostain muusta kipeäksi. Sitä en tiedä mistä jos tuli.
Himo on uutta kameraa. Aivan kamala. Rahaa ei siihen tietty ole mutta sehän ei ennenkään ole este ollut. Järkkäriä haaveilen tällä haavaa ostavani ja jonkinmoisen kotkottimen varmaan piakkoin hankinkin. Eiköhän siitä täällä sitten leuhoteta juut.
Eipä nyt oikein lähe tänään tää juttu. End of story. Ainiin, joogaan aion palata piakkoin kans kunhan saisin vaan mentyä sinne sen ekan kerran niin pääsis "peloistaan" eli osais sit mennä toisenkin kerran näin enemmän miettimättä. Ni että semmosta.