Hoh. Eilen suivaannuin ja samalla sain aikaseksi tehtyä joogaa. Ei, en sentään mennyt shalalle asti. En tohtinut. Liian pitkä tauko että uskaltaisi vain lompsia areenoille ja alkaa tekemään omaa harjoitustaan. Ei. Tein sen kotona, kynttilänvalossa. Itseksein. Luntaten välillä kun ei meinannut muistaa että mitä piti tehdä. Melko hyvin kumminkin. Nyt sit kolottaa yhteen jos toiseen kohtaan, joita ei juuri tule käytettyä jos ei tuota rääkkiä tee. Paska fiilis oli eikä se harjoituksen aikana parantunut. Masennusalakulohormoonit. Plaah.

Töihin tuli uus pöytä. Se nousee  ja laskee sähkösesti. Ei vain löydy oikein vielä kunnollista asentoa ja mun iso näyttö ei ota sopiakseen tänne pöydälle kans. Passiivia. Säätöä riittää tässäkin. Alkaa olla vaan kipee yhestä jos toisesta kohdasta taas. Selkä on taas menetetty. Fysikaalinen hoitomanipulaatio meni ikään kuin hukkaan kun tää pöytähässäkkä saapui vasta nyt. Nyt ei sitten osaa istua tässä. Silleen kunnolla. Kenties someday.

Savari tuli taas aamulla tauon jälkeen! Vähänkö luksusta. Hitsi kun sitä opettaa itsensä tavoille. Ei malttanut torkkuakaan enää kun piti mennä tarkistamaan josko se siellä postiluukussa odottelisi. On se niiiin kiva =)

Näyttää ettei asiaa siis ole, turhan päiväistä liiperilääperiä. Ai mutta oltiinhan me möksällä viikonloppu. Kamerointia, laiturin nostoa, puuhastelua ja tavatonta syömistä. Ja vähän juomistakin. Metsässä samoilua ja kuvaamista. Syysillassa saunomista ja kynttilänvalossa oleilua. Hassuja lapsuustarinoita kullan menneisyydestä ja ihmisten erilaisuuden ihmettelyä. Eli miniloma pois kotoota. Luksusta.