Jonkin verran kipua jäsenissä after yoga. Huh. Pökkelökintut. Istuminen töissä sattui/sattuu. Eilinen hikilenkki Puijon parhailla pururadoillakaan ei verryttänyt kinttuja. Eikä siihen perään otettu sauna. Eikä venymiset. Kidutaan sitten.
Iltapuhelu ekstyökaverille. Nais to hiör mitä kuuluu. Vähänhän se menee entisen duunin dissaamiseksi (huomaa että vieläkin nostaa syketason väärille lukemille, sekä myös verenpaineet) mutta kivapa oli kuulla kuulumiset. Pahin tekemäni virhearvio ihmisestä on hän. Taisin arvoida maan rakoon alkuun. Vaan niin vain on sanansa pitänyt perua. Pelottavaa miten sitä antaakaan muiden ihmisten sanomisten vaikuttaa arvostelukykyynsä. Totta jos se tulee ylemmältä pallilta niin kai sitä puhetta jotenkin "arvostaa" enemmän...liikaakin tässä tapauksessa. No mutta, se kissa nostettiin pöydälle onneksi eikä siitä jäänyt muuta kuin tuo dilemma että miten voinkin antaa itseni mennä moiseen mukaan ja olla kuuntelematta itseäni ja sisäisintä ääntäni.
Aika nappi-ilta. Yllätyksiä. Perus arki-ilta. Pimeää ja kynttilänvaloa. Mukavia tuntemuksia. Kameraan en muuten koskenutkaan eilen :)

Checks out.