Loistava viikonloppu. Paljon kävelyä, mukavia ihmiskontakteja ja yllätetyksitulemisiakin ja pelailua ja istuskelua ja eritoten naureskelua. Nautiskelua ja kynttilänvaloa. Mahti vuodenaika kun ei oo vielä lunta ja kynttilänvalo näyttää niin kauniilta.
Ulkoiltu siis on. Puijolla ja Neulamäen metsissä. Samoilua lähes. Eilenkin pitkän pitkälle lenkille eksyttiin kun jääräpäisesti väitin että pitää mennä toista reittiä kun olis ollut tiedossa oikeasti mistä sinne määränpäähän piti mennä. No kiersimmä sitten pidemmän kaavan kautta näköalapaikoille. Live and learn - olemaan väärässäkin. Eilen syötiin mamman tarjoamana illallinen juhlan kunniaksi. Kivaa oli vaikka se ruoka ei nyt ollutkaan niin loistavaa. Vähän tsoppausta ja vaeltelua päälle.
Saldona siis että oli pitkästä aikaa kokonaisuudessaan oikein mukava viikonloppu. Ai ja niin, kummipoikakin mänt syntymmään sitten eilisaamuna. Jo sitä odoteltiinkin...tai siis ne vanhemmat odotteli tuolla synnytysosastolla =) Kaik hyvin sillä rintamalla ja onnellisia vanhempia taas pari kappaletta maalimaan tuli sillä hetkellä. Pieniä elämän ihmeitä.