Ei siis kummempia. Normielämää. Kovaa säätöä syömisten kera että sais tämän pöhötyksen pois ja olon paremmaksi. Rakaksen terveyttäkin parannellaan, joskin jotain on mitä ei voi parantaa ja se voi tuoda huolta ja kipuja jne tulevaisuudessa mutta huolehtia ei voi eikä kannata etukäteen - se vie turhaa energiaa ja voimia. Loistoelokuva eilen nähtiin, Curious life of Benjamin Button. On kyllä pystiensä arvoinen jos niitä sattuu vaikka saamaan. Nais one.

Kevät kai tulee kun päivät pitenevät. Golf-kauden odottelua ja ihramakkaroiden sulattelua. Liikunnan lisäämisen harkitsemista ja haaveilua ties mistä aurinkorannasta. Iho ei kestä näitä pakkasia, kutiaa ja koskee. Rasvapurkkiin pitäs muutta pahimmiksi ajoiksi. Feikkiaurinkohoitoa pitäs ottaa vaan ei ny voi ko on tuo uus kuva tuossa jota pitää suojella. Sekin päätti kuoria nahkaa koko alueelta joten väriä jäi jäljelle mitä nyt jäi. Rakaksella on sellanen kun sen piti olla, mulla haileampi versio samasta ideasta. Harmi vaan sille nyt ei ainakaan voi mitään. Paitsi jos käyn artistin luona keskustelemassa että is it normal or so.

Ihana rakas ystävä telkussa aina silloin tällöin torstaisin ja voih miten jännittävää se on joka kerta :) Ylpeä olen toisesta, she has come a long way! Eteenpäin pääsee näköjään jos vaan tarpeeksi yrittää ja pyrkii (note to oneself!).

Työntouhuun tästä niin pääsee sit viikonlopun viettoonkin eli siis nukkumaan väsyä pois. Ehkä jopa kuutamoluistelut tänä iltana ja fireworks!